Bilinspiration

Vilken blir årets bil 2020? Här är finalisterna!

Årets Bil i Europa 2020-finalisterna Car of the Year

Årets bil 2020 ska avgöras under februari och sju lyckliga finalister är nominerade. I denna artikel ska vi avslöja vilka finalisterna är och samtidigt kika lite närmare på dem. Häng med! 

Årets bil 2020

Snart är det dags för uppgörelsen i Årets Bil 2020 och här nedan har vi presenterat de lyckliga finalisterna. Kriterierna för att en bil ska kunna bli nominerad är att den måste vara helt ny, säljas på minst fem marknader i Europa och juryn ska ha testkört bilarna. Vinnaren kommer utses på The International Geneva Motorshow den 2 mars 2020 – superspännande tycker vi! Och de nominerade är…

BMW 1-Series

Med sitt progressiva formspråk är detta en bil som drar åt sig allas blickar. Men det är inte bara utsidan som osar innovation, även insidan känns lyxig och ger en känsla av rymd. Kördynamiken ska vara i toppklass enligt BMW själva. 

Ford Puma

Ford Puma lanseras i mars och har en cool SUV-stil med fokus på en innovativ och människocentrerad design. Den kommer i 10 olika färger och kommer nog bli en mycket populär familjebil om vi får sia lite. 

Peugeot 208

Nya Peugeot 208 kan väljas med bensin-, diesel- eller elmotor – allt för att du ska kunna välja det som passar dig bäst. Denna sportiga modell är verkligen unik i sitt slag och kommer garanterat dra blickarna till sig ute på vägarna. 

Porsche Taycan

Den här värstingen har vi länge haft ögonen på och det är ingen överraskning att den hamnar bland finalisterna till årets bil 2020. Porsches första helt eldrivna bil har inte direkt gjort oss besvikna. Läs mer om Porsche Taycan här.

Renault Clio

årets-bil-2020-renault-clio-7

Nya Renault Clio är en smidig liten bil som du kan anpassa efter dina behov. Clio har funnits med sedan 1990 och faktiskt redan vunnit Årets bil både 1991 och 2006. kanske är det dags för en ny vinst av den åtråvärda titeln? 

Tesla Model 3

Såklart ska där vara en Tesla med bland de nominerade! Model 3 är Teslas senaste tillskott och tillverkarens något billigare modell. Säkerhet och komfort står i fokus i denna modell. Här kan du läsa mer om Tesla Model 3.

Toyota Corolla

årets-bil-2020-toyota-corolla-9

Nya Toyota Corolla kommer i två olika varianter, en halvkombi och en Touring Sports. Man kan välja på två olika elhybridmotorer och med teknik i världsklass. Toyota Corolla är världens mest sålda bil och såklart en favorit även för oss. 

Förra året blev Jaguar I-Pace årets bil så om juryn väljer i samma anda kanske man får räkna med att det blir någon av de lyxigare modellerna som går segrande ur striden. Men det återstår att se!

Uppdatering. En vinnare är nu korad. Nyfiken? Klicka här för att se vem som vann och med vilken motivering.

Sugen på någon av finalisterna? Vi hjälper dig med lånet, ansök direkt här!

/Vännerna på MyMoney

Summary
Vilken blir årets bil 2020? Här är finalisterna!
Article Name
Vilken blir årets bil 2020? Här är finalisterna!
Description
Årets bil 2020 ska utses i mars på the International Geneva Motorshow. Här har vi listat de lyckliga finalisterna. Läs mer om dem här!
Author
Publisher Name
MyMoney
Publisher Logo
Gillade du denna artikeln?
Vill du ta del av liknande material, tips och nyheter?

Du kanske också gillar