Bilinspiration

Höstens coolaste bilmässor – här är listan!

bilmässor 2020

För bilnörden finns det nog inte många saker som toppar ett besök på en riktigt cool bilmässa. Vi har sniffat upp de mest spännande bilmässorna i Sverige och världen i höst. Häng med när vi trendspanar inför bilåret 2020!

På bilmässor har man oftast chansen att se nya spännande modeller innan de stora massorna. Om man är en riktig bilnörd kan man nog till och med fälla en och annan tår när en riktig pärla avtäcks. Ofta har det spekulerats en längre tid om vilka modeller eller konceptbilar som ska avtäckas, vilket såklart lägger till ett spänningsmoment under mässan.

Bilmässornas bilmässa – IIA

IIA (Internationale Automobil-Asselltung) säger sig vara världens största bilmässa/motorshow. Mässan hålls årligen – jämna år visas kommersiella fordon och ojämna år (som i år) visas personbilar. I år hålls mässan i Frankfurt am Main mellan den 12-22 september. Det blir den 68:e mässan i ordningen och en händelserik vecka utlovas såklart. Årets tema är “Driving Tomorrow” och man utlovar det absolut senaste inom motorbranschen världen över. Biljetter hittar du här!

eCar Expo

bilmässor ecar expo

eCar Expo hålls både i Göteborg och Stockholm och är bilmässan med fokus på framtidens hållbara bilar. I Göteborg gäller datumen 28 november till 1 december och i Stockholm är det 7-9 februari 2020 som gäller. eCar Expo samlar större delen av marknadens alla laddbara bilar under ett och samma tak. Här får man både se och uppleva vad som finns på den laddbara marknaden. Missa inte denna mässan om du är sugen på en laddbar bil! Här är några anledningar till att du bör köpa en elbil.

Los Angeles Auto Show

los angeles auto show

Mellan den 22 november och 1 december är det dags för den årliga bilmässan Los Angeles Motor Show i Los Angeles. Här samlas bilmodeller och märken för påsyn och provkörning utan köptvång. Njut av de senaste modellerna från de största tillverkarna. SUVar, elbilar och allt däremellan hittar man på denna mässa.

Lancaster Insurance Classic Motor Show

bilmässor lancaster insurance classic motor show

För den som söker en bilmässa med veteranbilar är detta det bästa alternativet enligt oss. Mellan 8-10 november har man chansen att frottera sig i vackra klassiska bilar i Birmingham, UK. Mässan är en av de största i världen inom sin genre och här utlovas riktigt god stämning och bra underhållning. Du hittar biljetter här! Ett annat hett tips för dig som gillar gamla sportbilar har vi en trevlig artikel på ämnet.

För dig som besöker en mässa och inte längre kan låta bli att köpa ny bil, har vi såklart enkla och förmånliga billån att erbjuda. Ansök enkelt här!

/Vännerna på MyMoney

Gillade du denna artikeln?
Vill du ta del av liknande material, tips och nyheter?

Du kanske också gillar