Bilinspiration

In-car Delivery – nyheten inom nätshopping

Bild: Volvo Cars

Volvo Cars imponerar med sin nya tjänst In-Car Delivery. Alla vet vad home delivery är – att få något som man köpt på nätet levererat hem till dörren. Varför skulle inte kunder som shoppar på nätbutiker lika gärna kunna få sina varor levererade till bilen? In-Car Delivery är en perfekt lösning för de med flera boenden, de som pendlar mellan städer och de som ständigt är på språng. Många företagare idag, speciellt säljare som använder bilen dagligen, lever en stor del av sina liv i bilen – mellan jobb, på väg hem eller till kontoret. Bilen blir då en ny naturlig punkt för leveranser vilket Volvo har plockat upp med sin nya tjänst.

Beställ varor på nätet och få de levererade till din baklucka.

Såhär går det till:

  1. Först och främst behöver du vara Volvo-kund för att kunna utnyttja denna tjänst. Det kan dock hända att någon konkurrent eller något leveransföretag kommer kunna erbjuda en liknande tjänst i framtiden. Om du är Volvo-kund registrerar du dig här med ditt Volvo ID.

  2. Shoppa bland Volvos partners – det finns endast ett begränsat antal nätbutiker att välja bland idag. Bland företagen som det går att shoppa från för att få varorna levererade till sin bil, finns bland annat Mat.se, Intersport och Eleven. Förhoppningsvis tillkommer fler i framtiden.

  3. Varan levereras till bilen genom att Volvos partners får en temporär nyckel till bilen.

Nya möjligheter för företag

Detta nya leveranssätt öppnar upp möjligheter för företag att nå ut snabbt och smidigt till sina kunder. Kunderna värderar snabb leverans högt och med nya kreativa lösningar som denna kan leveransen ske både smidigt och bekvämt. Många konsumenter väljer nätbutiker och värderar köpupplevelsen efter hur enkel leveransen är.

Tror du att Volvo får vara ensamma på marknaden med In-Car Delivery eller kommer något annat företag snart erbjuda en liknande tjänst?

/Vännerna på MyMoney

Gillade du denna artikeln?
Vill du ta del av liknande material, tips och nyheter?

Du kanske också gillar