Bilinspiration

Volkswagen California gör dig redo för campinglivet!

Har du liksom många andra drömt om att skaffa en husbil, för att kunna ha frihet att uppleva landet på ett bekvämt sätt? Du kanske vill uppleva Europa eller Norska Lofoten under semestern? Volkswagens husbil California gör drömmen möjlig! Denna husbil ger dessutom en massa andra fördelar jämfört med de större husbilar vi ser på våra vägar. Volkswagen California har en tilltalande och smart planlösning med generösa sovutrymmen, ett bra kök samt smarta förvaringsutrymmen. Den kompakta campingbilen fungerar också som en vanlig personbil när du så behöver. Du behöver bara ett vanligt B-körkort för att köra bilen.

Volkswagens California är verkligen drömmen för den som söker flexibilitet och möjlighet att använda sin bil för transporter i vardagen såväl som till underbara semesterresor. Volkswagens husbil blir ditt fritidshus på fyra hjul som innehåller allt du kan tänkas behöva för komfortabla övernattningar på spännande platser. Med större mer traditionella husbilar blir det ofta problem att parkera bilen och man hänvisas till speciella campingplatser för uppställning.

Volkswagen husbil – California är klockren

Med campingbilen California parkerar du lätt i en helt vanlig parkeringsruta. Det öppnar upp för alla möjliga äventyr. Bilsemester i Europa eller fjällvandring, valet är ditt! Den moderna motorn är miljöanpassad enligt EU 6 standard, så du är välkommen att köra in i de städer som har infört miljözoner. Motorn har fin prestanda och omkörningar blir inte några problem. Med California drabbas du inte heller av några extra kostnader som ägare till större husbilar ibland råkar ut för. Här är några av de främsta fördelarna med Volkswagens kompakta husbil California:

  • Den är just kompakt, därför blir framkomligheten inte ett problem.
  • Smarta lösningar ger bra utrymme för packning och utrustning.
  • California kan användas som en vanlig bil om så önskas.
  • Bilen har ett inbyggt kök och två stora sovutrymmen.
  • Bilen är utrustad med en effektiv motor med EU 6 standard.

Volkswagens husbil California är en kompakt och mycket ändamålsenlig campingbil som verkligen erbjuder smarta lösningar. Oavsett om du planerar en lång semesterresa genom Europa, eller bara vill göra utflykter på helgerna, är California perfekt. Trots det kompakta formatet har du tillgång till eget kök och två stora sovutrymmen. Det finns också gott om förvaring i garderoben och hyllskåpet. När det kommer till prestanda i motorn kan man välja mellan 150 hk eller 204 hk. Båda alternativen är klassade som EU 6-motorer med Blue Motion Teknologi.

Campinglivet har fått ett uppsving

Husbilsmarknaden växer i Sverige och det har blivit trendigt att campa igen. Den största skillnaden mot förr, är att de moderna camparna efterfrågar mer komfort och flexibilitet. Fler vill ha valfrihet att kunna stanna till några nätter på en plats som verkar mysig och trevlig, utan att behöva planera långt i förväg. Volkswagens husbil California kan uppfylla många av dina önskemål, både när det gäller komfort och säkerhet. För den som söker en  väldisponerad och smart husbil i mindre format, är California verkligen ett perfekt val. När du vill göra slag i saken kontaktar du bara oss för hjälp med ett förmånligt billån.

/Vännerna på MyMoney

Gillade du denna artikeln?
Vill du ta del av liknande material, tips och nyheter?

Du kanske också gillar