Biltips

Familjebilar 2020. Listan med våra favoriter.

familjebil 2020

Ett nytt år, en ny familjebil? Det finns många optimala familjebilar på marknaden och utvecklingen går ständigt framåt när det kommer till säkerhet. Vi har scannat av marknaden för 2020 och här kommer våra tips på bästa familjebilarna 2020.

Saker som utrymme och säkerhet står högt i kurs när man ska välja bil till familjen. Andra viktiga faktorer som avgör är såklart storleken på familjen. Behoven för den lilla familjen är såklart olika från den stora familjen. 

Familjebilar 2020 – våra favoriter

familjebil 2020 bebis

Familjesituationen kan ändras snabbt, det är vi nog alla medvetna om. Med förändringar kommer ibland nya behov och blir man fler i familjen kan man ju behöva uppdatera i garaget. Vi har finkammat marknaden och nedan presenterar vi våra toppval när det kommer till familjebil i år. 

Volvo V60

familjebil 2020 v60 3

Vad vore väl en familjebilslista utan en Volvo? För oss är det faktiskt nästintill otänkbart. Den svenska biltillverkaren har såklart många modeller som lämpar sig väl för familjelivet men en av våra favoriter är ändå klassikern, Volvo V60. Den här modellen lämnar inte mycket att önska. Priset för en V60 startar på ca 320 000 kronor.

Kia Sorento

familjebil 2020 kia sorento 4

För den större familjen är Kia Sorento ett bra val då man kan få den med sju säten. Detta är en rymlig och kraftfullt utrustad familjebil med många fördelar. Fyrhjulsdrift ger dig en bättre körupplevelse och du klarar av olika typer av terräng bättre. Bra för familjen på landet kanske? Priset startar på ca 400 000 kronor.  

Mercedes V-klass

familjebil 2020 mercedes vklass 4a

För den riktigt stora familjen är Mercedes V-klass ett bra val. I den här minibussen kan man få plats med upp till åtta säten, alltså en rejält tilltagen familjebil. Sätena går också bra att flytta om om man behöver frigöra plats till lastutrymme. Ett toppval när den extra stora familjen behöver en säker och pålitlig bil helt enkelt. Priset startar på ca 500 000 kronor i standardutförande.  

familjebil 2020 mercedes vklass 4b

Volkswagen Touareg

familjebil 2020 volkswagen touareg 6

Volkswagen Touareg checkar av alla kriterier vi söker när det kommer till en bra bil för familjen. En fräckt designad SUV med bra prestanda och utrymme är vad vi kan lova med denna bil. Modellen finns även i en extrautrustad limited edition, Touareg Edition X, då med fyrhjulsdrift och Night vision som några exempel på lyxiga extra finesser. I standardutgåva får man räkna med att betala ca 600 000 kronor. 

Renault Grand SCENIC

familjebil 2020 renault grand scenic 7

Renault Grand SCENIC är bilen för den lite större familjen. Här kan man välja om man vill ha fem eller sju stolar. Med sin aerodynamiska design fångar denna rymliga bil vår uppmärksamhet. För ca 260 000 kronor blir denna kompletta familjebil din. 

Sugen på fler trendspaningar för 2020? Här är elbilarna som kommer 2020. När du behöver hjälp med finansieringen av din nya bil så finns vi nära till hands. Ansök enkelt här!

/Vännerna på MyMoney

Summary
Familjebilar 2020
Article Name
Familjebilar 2020
Description
Familjebilar 2020 finns det gott om. Vi har tagit oss en titt på marknaden för att se vad det nya året har att erbjuda för bra bilar till familjen.
Author
Publisher Name
MyMoney
Publisher Logo
Gillade du denna artikeln?
Vill du ta del av liknande material, tips och nyheter?

Du kanske också gillar