Köpa & Sälja bil

Gör ett kap och köp en begagnad kombi

När det gäller kombis är det ofta en god idé att köpa begagnad bil. Dels sparar man pengar – priset är ofta hälften av vad bilen kostade som ny. Samtidigt kan en riktigt bra kombi ha en lång livslängd och vara en trogen familjebil i många år framöver. De praktiska fördelarna med kombis är ett större lastutrymme något som är perfekt för familjer som storhandlar, har husdjur eller gärna åker på bilsemester. Vi har samlat årets bästa familjebilar här.

Men vilket märke och vilken modell ska man satsa på?

Volvo V70 II

Volvo V70 har under många år varit Sveriges mest sålda bil och därför finns det många av denna modell på marknaden. Säkerheten i bilen är hög med både antisladd och bra krockkuddar. Se dock upp för problem som kan uppstå såsom mjukvara som kan krångla. Andrahandsvärdet på bilen är högt så det gör modellen V70 II prisvärd, speciellt om man vill sälja när det är dags att byta bil igen.

Audi A6

Detta är en drömbil för många! Audi A6 är i den dyrare prisklassen men väl värd varenda krona när du väl får provköra den. Se upp för motoralternativet 3,2 FSI. Där finns det en risk för att den så kallade kamkedjan kan gå sönder och då riskerar du att hela motorn måste skrotas och det blir en dyr affär.

BMW 3-serie

Omåttligt populära bilar oavsett modell! Den stora efterfrågan bidrar givetvis till ett högt andrahandsvärde. BMW 3-serie kan kanske upplevas lite trång om man är van vid en stor bil.

Leta bland fler begagnade kombimodeller på Garantibil , en riktigt bra tjänst både om du vill sälja eller köpa begagnad bil. Och vi kan givetvis hjälpa med finansieringen! Ansök om billån här.

/Vännerna på MyMoney

Gillade du denna artikeln?
Vill du ta del av liknande material, tips och nyheter?

Du kanske också gillar