Köpa & Sälja bil

Vill du köpa en Jeep? Här är våra favoriter!

Vill du köpa Jeep? När vi säger Jeep nuförtiden menar vi nog oftast inte en bil från märket Jeep. Istället tänker man kanske på en SUV. På senare tid omfattar ordet Jeep inte bara Jeep-bilar utan generellt större bilar. På grund av kalla vintrar och jobbig terräng i Sverige kan en Jeep eller SUV vara ett bra alternativ. Många av dessa större bilar har fyrhjulsdrift och kraftigare motorer. Detta innebär mycket bättre grepp under vintrar och kalla säsonger. I den här artikeln ska vi kika på vilka Jeep-bilar som är våra favoriter.

När man letar efter bil är det inte alltid rättvisande att titta på vilken modell som sålt mest, utan man bör istället kika på vilken bil som har fått bäst betyg i de olika kategorierna. SUVar ställs oftare än vanliga personbilar inför fler krav, då dessa bilar ofta används för att dra släp med tung vikt eller klara av en viss typ av terräng. Inte sällan kostar det lite mer att bygga en SUV som möter dessa krav och samtidigt har bra totalekonomi och hög körglädje. Vi tycker att Jeep är bra på att kombinera dessa lite högre krav och levererar modeller av toppkvalitet.

Köpa Jeep – Urvalet

Jeep erbjuder sex modeller på den svenska marknaden, vi har valt ut våra tre favoriter.

Jeep Renegade

Det här är Jeeps mest kompakta modell. En Lite mindre SUV med maximal kapacitet. Den ser lite ut som en klassisk Jeep i ny förpackning. Den klassiska sjuspåriga grillen är kvar, formerna är lite softare. Finesser som farthållare och uppvärmd ratt finns.

Pris från: 199 900 kr.

Jeep Cherokee

Även Cherokee har fått behålla många av Jeeps klassiska attribut även om modellen mer flörtar med en modern SUV-design i toppskiktet, än den gamla klassiska djungel-Jeepen. Designen är djärv och modern och passar lika bra i stadsmiljö som i tuff terräng. Interiören är lyxig och materialvalen är gjorda med stor omsorg. Systemet Selec-Terrain hjälper dig till bättre fordonskontroll på alla underlag. En kraftfull Jeep med det lilla extra!

Pris från: 440 900 kr.

Jeep Wrangler

“Född som äventyrare” lyder Jeeps egna ord om denna klassiska modell. Vi kan bara hålla med. Den här Jeepen är nog den många tänker på när man hör just Jeep. Man har sett Jeepen i otaliga Hollywoodproduktioner. Med Jeep Wrangler kör du obehindrat i även den tuffaste terräng. Trots exteriörens klassiska utseende har interiören uppdaterats till vår tid med moderna attribut och bekväma lösningar. Det här är bilen för dig som vill dra ut på (bekväma) äventyr i vildmarken!

Pris från: 343 900 kr.

Köpa Jeep eller SUV – det är frågan!

Vill du fortfarande köpa Jeep? Vi trodde väl det! Att köpa en Jeep är väl investerade pengar. Om du är osäker på Jeep men söker en SUV kan du kolla in vår lista på Sveriges bästa SUVar. Vi på MyMoney står såklart redo att hjälpa dig med billånet när du bestämt dig för vilken Jeep/SUV du vill satsa på.

/Vännerna på MyMoney

Gillade du denna artikeln?
Vill du ta del av liknande material, tips och nyheter?

Du kanske också gillar